Groningen en bier

Groningen leeft! Groningen is met een rijke historie en een bruisend centrum al jaren een toeristische trekpleister in binnen- en buitenland. Het nieuwe forum trotseert menig poster ter promotie van Groningen, maar wat veel mensen niet weten is de enorme historie aan bierbrouwerijen die de stad kent. Inmiddels timmeren nieuwe brouwerijen flink aan de weg. De combinatie van de rijke historie aan bierbrouwerijen en de nieuwe proeflokalen vormen de basis van Beerwalk Groningen! Beerwalk Groningen is een unieke combinatie tussen een bierproeverij en een stadstour.

Voor wie?

Deze biertocht door Groningen is uitermate geschikt als activiteit voor vriendengroepen, bedrijfsuitjes, familiefeestjes en als vrijgezellenuitje. Kortom, voor iedereen die  Groningen graag op een speciale manier wil ontdekken!

De tocht

Deze biertocht vindt plaats in en door het centrum van de stad Groningen. Samen met een gids, die al lopende alles vertelt over de (bier) historie van de stad Groningen, ga je met de groep langs unieke plekken om een in Groningen gebrouwen biertje te drinken. Het verhaal zelf laten we graag aan de gids over, maar met dit tipje van de sluier verklappen wij graag langs welke unieke plekken de tocht gaat:

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb