Bedrijfs- of teamuitje

Een Beerwalk is ook uitermate geschikt als bedrijfs- of teamuitje. Ook voor collega's die niet van bier houden is het interessant en leuk. 

Wij zijn flexibel en creatief in het organiseren van uitjes. Wil je bijvoorbeeld nog een stukje teambuilding erbij? Geen probleem, wij regelen het! Als u interesse heeft in een Beerwalk als uitje met je bedrijf of team, dan komen wij graag met je in contact. Mail je ons via info@beerwalkgroningen.nl? Dan nemen wij contact met je op!  

Teambuildingsactiviteiten

Om elkaar (nog) beter te leren kennen is een teambuildingsactiviteit leuk en zinvol.

Bierviltjes tekenen
Een teambuildingsactiviteit die wij aanbieden en wat al veel succes heeft gehad, is het betekenen van bierviltjes bij ons derde tussenpunt. Vooraf aan de Beerwalk trekt iedere deelnemer een lootje met een naam van een andere deelnemer. Tijdens de tour is het vervolgens belangrijk om elkaar goed te leren kennen en veel met elkaar te praten zodat je op het derde tussenpunt de andere deelnemer op een bierviltje kan uitbeelden. Vervolgens wordt bij de laatste stop geraden wie op welk bierviltje uitgebeeld staat. Hilariteit alom! Een voorbeeld van getekende bierviltjes vind je hieronder!